EN   |  RO

Suntem profesionisti. Pe atat de multe categorii diferite:

Gazduire web Gazduire web

Gazduire web

Gazduirea web desemneaza spatiul online in care site-ul dvs. va fi stocat, astfel incat sa fie vizibil si accesibil pentru oricine.
Afla mai multe
Mentenanta Mentenanta

Mentenanta

Mentenanta web este necesara pentru a va asigura ca site-ul sau aplicatia dvs. sunt functionale si updatate in fiecare moment.
Afla mai multe
Design Design

Design

Online Solution Development ofera cele mai bune servicii de web design, menite sa faca site-ul dvs. atractiv si usor de utilizat.
Afla mai multe
SEO SEO

SEO

Daca doriti ca site-ul dvs. sa fie usor de gasit, solutiile noastre online va vor oferi servicii profesionale SEO, care vor creste rank-ul site-ului dvs.
Afla mai multe
Dezvoltare Dezvoltare

Dezvoltare

Ideile dvs. vor fi puse in practica folosind cele mai noi limbaje si platforme, pentru dezvoltarea de site-uri si aplicatii web.
Afla mai multe
Proiectarea retelelor Proiectarea retelelor

Proiectarea retelelor

Daca aveti deja o retea care are nevoie de imbunatatiri sau sunteti la inceput, va putem oferi cele mai bune solutii pentru nevoile dvs. specifice.
Afla mai multe
Mentenanta retelelor Mentenanta retelelor

Mentenanta retelelor

Intretinerea retelei se poate face indiferent de marimea sau gravitatea problemelor tale, pe platforme diferite folosind Unix, Cisco si Windows Server.
Afla mai multe
Backup Backup

Backup

Cu scopul de a asigura protectia datelor pentru afacerea clientilor nostri, oferim servicii de backup in stare sa restabileasca informatii si sa evite pierderi importante.
Afla mai multe